O nama

rainbow
Girl Painter

Dječji vrtić TINTILINIĆ svoja je vrata otvorio 17.11.2008. godine na adresi Blaževdolska 3, Sveti Ivan Zelina. Rad smo započeli s 4 odgojne skupine koje su brojile oko 80 djece i 9 zaposlenih.
Danas Dječji vrtić TINTILINIĆ broji oko 130 djece smještene u 6 odgojnih skupina. O djeci brine tim od 18 zaposlenika.

Dječji vrtić TINTILINIĆ sustavno podiže razinu stručne kompetencije svojih zaposlenika kroz razne edukacije, usavršavanja i stručne skupove kako bi stekli nova znanja i vještine te ih uspješno primjenjivali u radu.
Misao je vodilja  omogućiti djeci  što bogatije i poticajnije okruženje kroz koje dijete zadovoljava svoje potrebe i aktivno uči kroz igru. Osnovni je cilj  podučiti djecu kako da zadovolje vlastite potrebe, a da ne ugroze potrebu druge osobe, postajući time samostalnije i svjesnije svijeta oko sebe.
Djetetu se pristupa individualno, obraćajući pažnju na interese, sposobnosti, vještine i znanja pojedinca i skupine u cijelosti.
Poseban naglasak stavljamo na suradnju s roditeljima. Otvoreni smo za svaku sugestiju, prijedlog, pohvalu ali i pokudu. Svaka povratna informacija nam je dobrodošla, bila dobra ili loša, te kroz nju  učimo i profesionalno rastemo. Važno nam je povjerenje i zadovoljstvo naših malenih „tintilinića“ i njihovih roditelja.

PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJAMA
Sukladno Zakonu o pravu na pristup informacijama ("Narodne novine" broj 25/13 i 85/15) Dječji vrtić TINTILINIĆ omogućuje pristup informacijama koje posjeduje, raspolaže ili nadzire kao tijelo javne vlasti. Zakonom su propisana načela prava na pristup informacijama, izuzeci od prava na pristup informacijama i postupak za ostvarivanje i zaštitu prava na pristup informacijama.

Pravo na pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija ostvaruje se podnošenjem pisanog zahtjeva Vrtiću na adresu: Dječji vrtić TINTILINIĆ, Blaževdolska 3, 10380 Sveti Ivan Zelina ili putem elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Službenica za informiranje Dječjeg vrtića TINTILINIĆ:
Maja Štignjedec

 

Dječji vrtić Tinitilinić

Mi brinemo o vašim najdražima!