Skupine

rainbow
Kids Drawing

Dječji vrtić TINTILINIĆ odlikuje se veselim, šarenim, razigranim i bogato opremljenim prostorom. Želja nam je da se djeca u prostoru vrtića osjećaju ugodno i opušteno kao u svojim domovima, stoga nastojimo osigurati toplu i obiteljsku atmosferu.
Osim mnoštvom didaktičkih igračaka i pomagala prostor obiluje i poticajima koje su oblikovale vrijedne ruke naših odgajateljica , kao i pedagoški neoblikovanim materijalima.
Svaka soba dnevnog boravka (SDB) je priča u malom koja odražava trenutne interese djece, projekte i kreativnost odgajatelja.
Uz svaku SDB nalazi se pripadajući sanitarni čvor prilagođen djeci.
Voda za piće je djeci uvijek dostupna tako da se u svakom trenutku mogu poslužiti i sama.
Unutarnji prostor Dječjeg vrtića Tintilinić proteže se na ukupno 550 m2.
Vrtić ima uređeno dječje igralište i park tako da djeca svakodnevno (ukoliko vremenski uvjeti dopuštaju) borave na otvorenome. U sklopu dvorišta vrtića imamo cvijetnjak i povrtnjak koji sade i marljivim ručicama njeguju polaznici našeg vrtića.
Registrirani smo proizvođači hrane, te u skladu s propisima o prehrani u vrtiću, prema naputcima nadležnih služba i u skladu s HACCAP standardima svu  hranu pripremamo u vrtiću, što smatramo svojom velikom prednošću.

Dječji vrtić Tinitilinić

Mi brinemo o vašim najdražima!