I ove smo godine, već tradicionalno,  posjetili  Pekarnu kako bismo izbliza vidjeli gdje i kako nastaju naša najdraža peciva i kruh.

I ove smo godine, već tradicionalno,  posjetili  Pekarnu kako bismo izbliza vidjeli gdje i kako nastaju naša najdraža peciva i kruh. Upoznali smo pekara Ivu koji nam je ljubazno pokazao strojeve i kako se s njima radi, te nam objasnio što nam je sve potrebno da nastane kruh ili pecivo. U mnoštvu strojeva najviše nas je impresionirala miješalica u kojoj nastaje tijesto i velika peć koji su djeca nazvala „sestrom od zmaja koji riga vatru“.

Nakon obilaska proizvodnje, pekar nam je podijelio tijesto i mogli smo sami izraditi svoja peciva. Pekar Ivo bio je zadovoljan kako su naši mališani mijesili tijesto i izradili originalne proizvode pa smo dobili i diplome za dobro odrađen posao, a od Pekarne Kralj svako dijete dobilo je i poklončić.

Na kraju smo bili počašćeni mafinima i sokovima, a za kraj smo u znak zahvale za gostoprimstvo zaposlenicima Pekarne Kralj  otpjevali pjesmicu Pekar.

 

Novosti

Dječji vrtić Tinitilinić

Mi brinemo o vašim najdražima!