Odgojne skupine Sovice i Zečići sudjelovali su u manifestaciji Uskrs u Zelini. U četvrtak, 7.4.2022. godine posjetili smo Sv.I.Zelinu te smo na Trgu Ante Starčevića u gnijezda položili velike kaširane pisanice koje su izrađivala i ukrašavala djeca iz odgojne skupine Zečići.

1

 

Nakon toga smo ukrasili grmiće pisanicama koje su ukrašavala djeca iz odgojnih skupina Pandice i Ježići . Tada se djeci na Trgu pridružio uskrsni zeko koji se podružio s njima, zaplesao i zapjevao.

 23.jpg4.jpg

5.jpg6.jpg

7

8

 

Potom smo se spustili do Pučkog otvorenog učilišta gdje smo prvo pogledali izložbu likovnih radova na temu “Prijateljstvo”. Na izložbi DV TINTILINIĆ svojim radovima predstavljala su djeca iz odgojne skupine Sovice. Nakon izložbe pogledali smo projekciju filma Petar Zecimir 2.

 

9

10

11

 

Ova manifestacija pokrenuta je na inicijativu Udruge Srce, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Svetog Ivana Zeline. Zajednički su u aktivnostima sudjelovali: Pučko otvoreno učilište, Društvo “Naša djeca”, Udruga Srce, OŠ K.Š. Đalskog, OŠ D.Domjanić, Udruga Srce, DV Proljeće i DV Tintilinić.

 

12

Sretan Uskrs žele Vam djeca i zaposlenici Dječjeg vrtića TINTILINIĆ.

 

13

Novosti

Dječji vrtić Tinitilinić

Mi brinemo o vašim najdražima!